Metro_slide_kleur_zwart

Nieuwsgierig geworden? Meer weten?

In een persoonlijk gesprek wordt snel duidelijk wat Quickwins voor u kan betekenen. Wij inventariseren samen de belangrijkste winstpunten en maken dan een voorstel op maat.

U kunt ons een contactverzoek sturen met behulp van onderstaande mail. Graag uw naam, email- adres en mobiele telefoonnummer vermelden.

Dan nemen wij per omgaande contact met u op.

Bellen kan ook:

Henk Janssen: 06-54 33 17 09

Contactformulier

Het is onze missie mensen vaardiger te maken bij het realiseren van hun doelen. Hierdoor wordt voor iedereen het werkplezier vergroot en is iedereen in staat zijn en haar talenten te benutten, te versterken en verder te ontplooien. Want succesvolle mensen maken succesvolle organisaties!
Samen met u als opdrachtgever inventariseren wij welke vaardigheidsbehoefte bij wie aanwezig is. Op grond hiervan maken wij een Quickwin plan. Na akkoord gaan wij over tot uitvoering. Resultaten worden weer samen met u als opdrachtgever geëvalueerd.
Iedere Quickwin beperkt zich tot de kern en is ontdaan van alle overbodige theorie. Aanvullend op de Quickwin sessie krijgt men tips hoe men meer over het onderwerp te weten kan komen. Iedere Quickwin sessie bestaat voor 90% uit oefenen. Alle Quickwin sessies zijn zo ontworpen dat men het direct kan toepassen. Om de gedragsverandering verder te ondersteunen sturen wij drie keer naar iedere deelnemer een e-mail met reminders, tips en extra ondersteunende informatie.