henk

Waarom Quickwins? Het woord zegt het al. “Quick” en “Win”. Snel een winstpunt kunnen behalen. Een stap vooruit maken in je ontwikkeling. Onnodige bochten afsnijden. En leerroutes verkorten. Omdat je met 20% inspanning al 80% winst kunt maken. Op een vlotte, energieke manier gegeven waardoor mensen het leuk vinden om te leren. Met een duidelijke herkenning in ieders werk om het ook te willen toepassen. Om zo heel goed in je vak te zijn. Met een sterk gevoel van eigenwaarde. Omdat je iets toevoegt aan het team, je collega’s en jouw organisatie. En zo met elkaar succesvol bent. Waardoor je ook in je dagelijkse leven lekker functioneert.

Succesvolle organisaties waarin mensen ook echt het verschil maken. Dat is waar ik in geloof en graag mijn bijdrage aan lever.

Dat laatste doet mij denken aan het verhaal dat een van mijn relaties mij vertelde. Op de vraag: “joh, jij investeert zoveel tijd en geld aan training en ontwikkeling van jouw mensen. Maar wat als zij dan weggaan?” zei hij: “stel dat ik niet in ze zou investeren en ze zouden blijven?”

Wat is jouw why?

Henk Janssen

Idee•Consult / Quickwins

Specialisten

Indien het onderwerp zich hiervoor leent werken wij samen met geselecteerde professionals die klaar staan om met Quickwins ook uw organisatie te versterken.

Onze relaties: