Invloed en overtuigingskracht

Wordt er voldoende naar je geluisterd? Krijg je anderen overtuigd van jouw ideeën?

Ik heb het je toch verteld? Ik heb het toch uitgelegd? Vaak blijkt dit niet voldoende te zijn geweest. Met de Quickwin “Invloed en overtuigingskracht” leer je af te stemmen op de andere partij. “What’s in for me” is bepalend of iemand jouw argumenten ter overweging wil nemen of ‘weg zapt’. Belangrijk om te weten bij presentaties, projecten, klantbezoeken etc. kortom in die situaties waarin het belangrijk is de ander ‘mee te krijgen’ met jouw voorstel.

Wil je ook in een dagdeel leren hoe jij jouw invloed en overtuigingskracht kunt vergroten?

Met de Quickwin “Invloed en overtuigingskracht” kan je kiezen uit 9 strategieën om je overtuigingskracht te vergroten. Je hoeft ze niet allemaal te beheersen. Kies diegene die het beste bij je past! In deze middag maak je kennis met de negen strategieën en ga je ontdekken welke strategie voor jou het meest natuurlijk is. Uiteraard met een handige hand-out als reminder in de praktijk!

Voor informatie over waar, wanneer en voor welke investering zie hiernaast. Inschrijven kan gelijk!

Wil je meer weten of gelijk inschrijven? Vul je contactgegevens hieronder in en geef in het tekstblok aan voor welke Quickwin je je inschrijft. Wil je collega ook? Laat hij of zij dan zelf een inschrijvingsmailtje sturen. Dan hebben we gelijk de juiste informatie.

Open inschrijving

volgt
Op de zaak BV
Planetenweg 100
3606 AK Maarssen

Let op: navigatie Kometenweg 2 Maarssen(broek)

€395,00 (exclusief BTW)

Schrijf u nu in!

[easy_contact_forms fid=11]