Dirty tricks

Onderhandelen? Pas op voor de ‘dirty tricks’!

Met de vuist op tafel slaan. Je een uur laten wachten voor je aan de onderhandelingstafel kan. Allemaal technieken die de inkoper of andere partij kan gebruiken om je uit je ‘comfortzone’ te halen. Met de Quickwin “Dirty tricks” leer je een aantal veel gebruikte ‘tricks’ die de andere partij zou kunnen gebruiken. Maar een ding scheelt. Als je de Dirty tricks zelf ook beheerst kan je mogelijke valkuilen en voetklemmen vermijden en… ze zelf ook gebruik als onderhandelingstactiek!

Wil je ook in een dagdeel leren hoe jij om kunt gaan met “Dirty tricks”?

Met de Quickwin “Dirty tricks” leer je in een middag een aantal veel gebruikte valkuilen en onderhandelingstactieken te herkennen die de ander op jou zou kunnen toepassen. En natuurlijk gaan we er ook een par oefenen. Uiteindelijk zijn het gewoon ‘onderhandelingstactieken’ die vaak door beide partijen soms bewust en soms ook onbewust worden toegepast. Dus verrijk je onderhandelingstoolbox met deze handige Quickwin! Uiteraard krijg je een handige hand-out mee als reminder in de praktijk!

Voor informatie over waar, wanneer en voor welke investering zie hiernaast. Inschrijven kan gelijk!

Wil je meer weten of gelijk inschrijven? Vul je contactgegevens hieronder in en geef in het tekstblok aan voor welke Quickwin je je inschrijft. Wil je collega ook? Laat hij of zij dan zelf een inschrijvingsmailtje sturen. Dan hebben we gelijk de juiste informatie.

Open inschrijving

volgt
Op de zaak BV
Planetenweg 100
3606 AK Maarssen

Let op: navigatie Kometenweg 2 Maarssen(broek)

€395,00 (exclusief BTW)

Schrijf u nu in!

[easy_contact_forms fid=12]