SOEP-selling

Krijg je vaak tegenwerpingen? Belooft de klant er nog even over na te denken?

Dan wordt het tijd om je verkoopgesprek anders te gaan voeren. Door eerst de echte koopmotieven van je klant naar boven te krijgen. En er daarna voor te zorgen dat de klant jouw voorstel als de oplossing ervaart! Met de Quickwin ”SOEP-selling” leer je een gesprekstructuur die gebruik maakt van de psychologie en de koopmotieven ‘pijn & plezier’. Door de juiste volgorde in je gesprek aan te brengen volg je een gegarandeerde succesroute!

Wil je ook in een dagdeel leren hoe jij jouw verkoopkracht kunt vergroten?

Met de Quickwin “SOEP-selling” leer je jouw gesprek te structuren door het in te delen in de stappen Situatie, Oorzaak, Effect en Propositie. Je leert deze structuur in je voorbereiding te verwerken om zo een impactvol verkoopgesprek te voeren. Een klein beetje theorie. Maar daarna gelijk oefenen en toepassen op jouw eigen praktijksituatie! Uiteraard met een handige hand-out als reminder in de praktijk!

Voor informatie over waar, wanneer en voor welke investering zie hiernaast. Inschrijven kan gelijk!

Wil je meer weten of gelijk inschrijven? Vul je contactgegevens hieronder in en geef in het tekstblok aan voor welke Quickwin je je inschrijft. Wil je collega ook? Laat hij of zij dan zelf een inschrijvingsmailtje sturen. Dan hebben we gelijk de juiste informatie.

Open inschrijving

volgt
Op de zaak BV
Planetenweg 100
3606 AK Maarssen

Let op: navigatie Kometenweg 2 Maarssen(broek)

€395,00 (exclusief BTW)

Schrijf u nu in!

[easy_contact_forms fid=10]